ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL İFTAR YEMEĞİ VE KONSER ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
  • 13.05.2019

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL İFTAR YEMEĞİ VE KONSER ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Anneler Günü dolayısıyla İspir Belediyesi Fazilet Dağcı Çığlık Düğün ve Konferans Salonu’nda hanımlara özel iftar yemeği ve konser etkinliği düzenlendi. Yemek öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Coşkun, “Kadınlarımızın gücü ve desteği bizimle olsun aşamayacağımız engel yok” diyerek kadınların toplum hayatındaki önemine değindi. Etkinlik, yemeğin ardından yerel sanatçıların sahne aldığı konser etkinliği ile devam etti. Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, Milliyetçi Hareket Partisi İspir İlçe Koordinatörü Rafet Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sinan Aydemir, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sertkaya ve Aksu Dernek Başkanı Hanifi Aksu’nun da yer aldığı etkinliğe beş yüze yakın bayan ve çocuk katıldı.