BAŞKAN AMCALARINDAN İSPİR’İMİZİN ÇOCUKLARINA 23 NİSAN HEDİYESİ
  • 25.04.2019

BAŞKAN AMCALARINDAN İSPİR’İMİZİN ÇOCUKLARINA 23 NİSAN HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, İspir Belediyesi Konferans Salonu’nda ilçemizde eğitim gören anaokulu ve ilköğretim öğrencilerine yönelik sihirbazlık ve animasyon gösterileri sergilendi.

Belediye Başkanı Ahmet Coşkun tarafından organize edilen etkinliği 4 seans halinde yaklaşık 1500 öğrenci izledi. İlçe Kaymakamı Faruk Erdem, Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sertkaya, İSPAV Başkanı Yaşar Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Sinan Aydemir, öğretmenler, öğrenci velileri ve misafirler de programda yer aldı.

Toplamda 10 farklı gösterinin sunulduğu programda, uluslar arası alanda kendi branşlarında şampiyon olan, sihirbazlar, sporcular ve animatörler yapmış olduğu gösterilerde izleyicilerden tam not aldı.