BAŞKAN COŞKUN ESNAFLA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
  • 08.05.2019

BAŞKAN COŞKUN ESNAFLA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, ilçede esnaflık yapan vatandaşların sorunlarını dinlemek ve istişare etmek üzere İspir Belediyesi Fazilet Dağcı Çığlık Konferans Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sertkaya, Belediye’nin ilgili birim çalışanları ve iki yüze yakın esnaf katıldı. Belediye Başkanı Ahmet Coşkun toplantının açılış konuşmasında ,  geçmişte hizmetleri olan belediye başkanlarına teşekkür etti. Belediyenin ekonomik, sosyal, kültürel sorumluluk çerçevesinde görevleri tanzim eden bir kurumsal yapı olduğunu ifade eden Coşkun, İspirlinin tebessüm etmesi için ‘Mutlu İspir, mutlu insan’ sloganıyla yola çıktıklarını ve gayretlerinin olduğunu aktardı. Toplantının devamında esnaflar tarafından yöneltilen şikayet, dilek ve temennileri dinleyen Başkan Coşkun, çözüm noktasında çoğunluğun talebine uygun çalışmalar yapılacağını vurguladı. Toplantıda, ilçedeki tek yön trafik uygulamasının kaldırılması, araçların cadde üzerinde uzun süreli park etmelerine yasak getirilmesi ve otopark yapılarak çözümü kavuşturulması, sanayi esnafının yeni inşa edilen sanayi dükkanlarına taşınması, yeni istihdam yaratılması gibi ilçede nelerin yapılabileceği konusunda şikayet, dilek ve temenniler değerlendirildi.